Eind december 2018 was het voor mw. Arja Meijer 40 jaar geleden dat zij begon aan haar lange loopbaan op Boslust. I.v.m. haar gezondheidsklachten konden wij dit jubileum niet vieren op 8 februari jl., de daarvoor toen geplande dag. Voor vrijdag 29 maart (vandaag) stond nu dit jubileumfeest gepland. In aanwezigheid van haar echtgenoot en haar zoon werd op locatie VSO TP haar 40-jarig Boslust jubileum gevierd.

kunst

 

Aangezien Arja een kunstliefhebster is en dit expressievak ook graag met de leerlingen deelt, is het thema van haar jubileum “Kunst”. Het werd een creatieve dag, de leerlingen van de VSO TP kregen de gelegenheid diverse workshops te volgen. De leerlingen konden kiezen uit de volgende workshops; “kunst maken als een kunstenaar”, “portret tekenen”, “een vorm van mij en jou” en als laatste workshop “een beeld à la Karel Appel”. Elke workshop stond onder leiding van een deskundig kunstenaar uit de gemeente Ommen.

Naast dit programma was er uiteraard ook gebak en iets te drinken voor de gasten en de leerlingen van de VSO TP. Vanuit de OR, MR, collegae Boslust en bestuur stichting Aquila kreeg Arja mooie cadeaus aangeboden. We kunnen terugkijken op een mooie dag.

kunst2